MCU boards - test og udvikling

MCU boards - test og udvikling

MCU boards

Tanken med denne blog er at samle nyttige links og andet til Micro Board.
Vi er i klubben startet op med et Arduino projekt og bloggen vil derfor være stedet hvor der kan deles "guldkorn" og der kan spørges, når / hvis I "kører fast" med Jeres eksperimenter
Gruppen lige nu er Istvan ( OZ1EYZ), Michael ( OZ5WU ), Niels ( OZ1JLT ), Jesper ( OZ9AFK ), Villads ( OZ3CM ) og Ole ( OZ8NZ ). Og alle er velkomne til at deltage og komme med gode idéer, så kom ud af "busken og deltag her til glæde for alle med interesse for disse små boards.

Demo Board er startet

Arduino UNOPosted by OZ8NZ Ole Thu, February 13, 2014 17:27:30

Dette er mit første lille forsøg på at se om det virker efter alt er installeret og sat op, og det ser ud til at alt er som det skal være.
Jeg har fundet en ting som undrer lidt og det er at der oprettes en USB til comport hver gang et nyt board anvendes. Det fandt jeg ud af da jeg nu har været i gang med at teste 2 stk. Auduino UNO boards og et Mega board. Det har så givet mig 3 forskellige porte at arbejde på, måske fornuftigt hvis der skal udvikles på flere boards ? men virker lidt underligt hvis det kun er fordi der sættes et andet board til PC'en.

Boardet er sat til at læse fra en fugt og temperatur sensor, og dette er lagt her kun for at finde ud af om de forskellige funktioner i bloggen er brugbare.
Ole, OZ8NZ  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.