MCU boards - test og udvikling

MCU boards - test og udvikling

MCU boards

Tanken med denne blog er at samle nyttige links og andet til Micro Board.
Vi er i klubben startet op med et Arduino projekt og bloggen vil derfor være stedet hvor der kan deles "guldkorn" og der kan spørges, når / hvis I "kører fast" med Jeres eksperimenter
Gruppen lige nu er Istvan ( OZ1EYZ), Michael ( OZ5WU ), Niels ( OZ1JLT ), Jesper ( OZ9AFK ), Villads ( OZ3CM ) og Ole ( OZ8NZ ). Og alle er velkomne til at deltage og komme med gode idéer, så kom ud af "busken og deltag her til glæde for alle med interesse for disse små boards.

Et godt sted at starte

PIC StartPosted by Ole Bent Nielsen Sat, March 28, 2009 18:24:26

Når der er kommet en god idé og tiden er kommet til hvilken PIC der skal anvendes er der en større "guldgrube" hos Microchip, på addressen www.microchip.com , hvor der findes datablade, application notes og meget mere.

Når denne hjemmeside "nærlæses", kan der findes forslag til en mængde løsninger af en opgave. Et godt råd er dog efter min mening kun at bruge det til inspiration, med mindre at der findes en løsning på en opgave, som der pusles med som passer direkte til opgaven, så brug den, da det jo som bekendt ikke kan betale sig at "gå over åen efter vand"

Der findes også en større mængde af software idéer; men en stor del er skrevet i assembler, da Microchip har et udviklingsmiljø der inkluderer en assembler, som er frit tilgængelig til download fra deres hjemmeside.

Der findes naturligvis en meget stor mængde information på internettet, med design og programmering af PIC processorer, da det jo idag er sådan at der stort set ikke laves et stykke "isenkram" uden mindst en processor.

Håber at dette lille indlæg kan give lidt inspiration til at starte på et lille projekt.

Vy best 73 de OZ8NZ, Ole

  • Comments(0)//mcu.oz8nst.dk/#post1

Start på kursus

PIC StartPosted by Ole Bent Nielsen Wed, March 25, 2009 15:01:44

Der er nu startet lidt op på et kursus i PIC programmering og design af projekter med PIC processorer.

Det er besluttet at der vil være forskellige typer af processorer, fra små med få porte og til de lidt størrre med analog ind porte.

På den måde vil der være noget, som kan give idéer til mange projekter.

Her på denne blog er det min tanke at der kan komme "indspark" til forespørgler, når der hen ad vejen kommer spørgsmål. Det kan også være et forum hvor der kan udveksles gode idéer og f.eks. små kodestumper som kan være inspiration til andre.

vy best 73 de OZ8NZ, Ole

  • Comments(1)//mcu.oz8nst.dk/#post0